top of page

דייסה טבעונית מתובלת



מתכון דייסה - איורוודה - VEDA

ארוחת בוקר חמה, מהירה ופשוטה שיכולה להתאים לכל אחד. אפשר לשחק עם התבלינים ועם התוספות כמובן בשביל לדייק לעונה ולדושה.


מתכון למנה אחת

 

רכיבים לפי סדר הופעתם:

4 כפות שיבולת שועל

1 כף גהי/שמן קוקוס

1/2 כפית קינמון טחון

1/2 כפית הל טחון

1/2 כפית ג'ינג'ר יבש

1 חופן צימוקים

1-2 תמר ברהי

1 כפית שקדיה


בהגשה

ריבה, יוגורט


הכנה

1. מרתיחים מים שיהיה.

2. קולים מעט את שיבולת השועל בסיר קטן.

3. לאחר מכן מוסיפים את הגהי ואת התבלינים ועושים מאין טיגון קצר לפתוח את התבלינים.

4. מוסיפים את המים הרותחים ומכסים את שיבולת השועל. ומערבבים תוך כדי שלא יווצרו גושים.

זה הזמן לחופן צימוקים לתמר ולשקדיה. מבשלים כ-5 דקות.

5. מערבבים עוד ומוסיפים מים תוך כדי הבישול על מנת להגיע למרקם הרצוי.

וזהו!


בתאבון!

 

Comments


bottom of page