גהי - השמן החשוב באיורוודה ומתכון להכנהגהי (ghee) הוא בעצם שמן המופק מחמאה או חמאה מזוקקת. בחמאה יש כ-80% שומן, לאחר תהליך של בישול החמאה ואידוי וסילוק של מוצקי החלב אנחנו...
קיצ'רי - תבשיל מאש ואורז - מתכון הקיצ'רי הוא מאכל ידוע באיורוודה ומשתמשים בו במהלך ניקויים. הוא מזין, פשוט ומאוד קל לעיכול ומאפשר לגוף להתמקד בניקוי הגוף. בהודו המושג...
תבשיל חומוסהנה מתכון טעים ממש ומסורתי לתבשיל חומוסים. בישול תבשילים הוא דבר מאוד זורם שאין צורך להקפיד בו על דיוקים אבל כן יש פה חוקים קטנים ודברים...